Завръщането

...След успешното убийство на Маг сладострастно облизвайки устни Врътла реши да спретне пищен помен на човека. Да, като всяка истинска байгунка.Това разбира се бе тежък удар за литературата. Но Литераторите са кораво племе, макар и бедни откъм музи, богати откъм идеи светкавично изиграха хлебарките отвръщат на удара пращайки Отмъщението право в тила на врага. После се пръснаха кой накъде му видят очите. С което убийствата всъщност станаха две. Но Врътла бе прекалено заета да познае, като яде боб чорба от кое зърно пърди, та да се притесни за някакви си убийства.И ей го на убежището, тайното оръжие на НуЖНиК АДе, последния милиметър стомана дето се вика, пенсионерския клуб "Червените Бабички - Завръщането". Ах отмъщението сладко. Всъщност то не бе то, а бе тя. Прожекторите, светлината моля! 
Тя бе от могъщия род на Плешивите Брантии и затова свенливо си се бе кръстила Брантия Космата. Навикът и да поглежда ехидно хората изотгоре, като камила абсолвент и бе донесло немалко тупаници в зурлата, от което носът и с класическата форма на Смъртта с Косата, така както я рисуват по комиксите бе придобил чипата заобленост на нослето на Пипи Дългото Чорапче. Но без луничките! Това обяснява напълно разбираемото объркване на Пумаков, който в любимата на всички шестокласнички игра, се опита да я стресне, изкрясвайки и с пълна сила под опашката.
- Ти си шебек ма, шебечка с шебеците!
Обаче зървайки с периферията Пучата Въшка спотаен в буйната растителност за миг го обзе смътното подозрение, че май е объркал слуховия орган на точно това същество.
- С главите на някои хора тука човек спокойно може да си начука дюшемето. Няма никаква опасност да се нарани. Все едно са излезнали от лабораториите на Джонсон и Джонсон за качествен контрол. - отпочна тя поклащайки леко глава, така както се прелиства страница. Навик досаден и останал още от Университета.
- Искам от вас да станете примерни байгунски граждани на Байгуния. - продължи тя при което Лукчо по стар байгунски обичай реши, че по-добре жив помияр отколкото мъртъв лъв и се скри с подвита опашка вдън земите тилилейски и само жално изджафка.
- Байгуния се пише с главно "Б" ма брантиьо. "Б" главно."Б" като Бимбо Червеното Лъвче!- ама така, че да не го чуе тя, щото нали.
- Искам да научите правилната употреба на пълния член, когато псувате!
- И когато псувате, искам да псувате в ритмиката на шекспирово-италианския сонет!
- Искам и да си оправите кочината, да не се обаждам на Господ да анулира поръчката!- довърши тя, малко авторитарно наистина. Защото милата точно в този прецизен момент бе замръзнала емоционално на седем годишна възраст, тъкмо когато малките момиченца тепърва се учат да играят на медицински сестри. Но както скоро се разбра тази работа без ебане няма да стане и затова бързо бързо захвърли бялата престилка, но червеното кръстче остави.
- Ще им дам да се разберат на тези бабушкери - мислеше си тя. - като ги нашляпкам с голямата ми кожена пръчка по голите червени дупенца. - плясвайки изотзад Пучата Въшка за проба и отскок. 
Пучата Въшка разбира се не можа да издържи на това мъчение наметнато в тези мъчителни искания и затова по форумите търчеше и като недоклан нерез врещеше.
- Елате си приберете Брантията бре.Такова ебане през живота си не съм ебан!Целият в пърхот и перушина станах мамка и космата!Като бръкна под полата и извади един ми ти член. Главата му колкото домат в ръката на пионерче и малко по-червена от връзката му.
- Я па ази у наше село, кур си му викаме на това.Ми тъй де.
- И като почна. Отпред слагал, отзад слагал, в уши слагал, в уста слагал, навсякъде слагал. Празна дупка не остана хора!Пълен член си беше казвам ви!
- Ако ме види отнякъде мойта мила майчица на какво съм заприличал ще и увисне ченето като на дърта курва на труда оръдието няма да може да си го прибере...

Comments

Popular Posts