Съвецките помаци

Съвецките помаци, да не се бърка със съветските негри, съветските мерцедеси, съветската кока-кола и телефони са човекоподобни бозайници, които обаче бозаят само червени работи. И отпред и отзад. Помаци защото са си продали душата и съвецки за да е ясно на кого.
Познават се по това, че вечер плачат за Ботев, сутрин за вода,  а по обед за Русия.
Обитават Балканския полуостров, с най-голяма концентрация в България, поради простата причина, че на това място има нещо ужасно необходимо на господарите им руски.
Хранят се предимно с обезценени рубли и затова ги наричат рубладжии на галено. Незнайно защо, понеже на оня свят рубли няма да им трябват пък и там парите са други.
Като се нарублят почват да крещят като монахиня за разпятие, че са националисти, патриоти и родолюбци. И защо не - обикновенно косата им е бяла, зурлата зелена и гъза червен също като българското знаме. С това обаче се изчерпват приликите ...

Много показателно изказване от нет-а на Емил Димитров-Ревизоро  , в коментар на информацията, че Волен Сидеров е ходил да проси политическо убежище в руското посолство. Той заяви, че за криминални престъпления убежища не се дават и пледира главният прокурор да бъде така любоезен да обяви паспорта му за невалиден, след като вече е със смъкнат депутатски имунитет, за да не го търсят после при братята Галеви и го предупреди, че ако попадне в ареста, където няма жени които да напада, че може да възникне проблем с неговата "Недосегаемост" . „Този човек, където види жена, я бие. Вижда дипломатка от Франция в самолета – напада я, сервитьорка, с капачки я замерял – напада я, полицайка на аерогарата – напада я, стюардеса от международна авиокомпания – напада я, студентка, която видял, решил, че това е голям наркотрафикант – нападнал я. Сега видя в комисията две жени, които са участвали – почна да им дава телефоните, за да им звънят. То да не си жена около този човек”.

И какво за бога е това "национално освободително движение русофили" ????? От кого ще ни освобождават? От българите ли?!?!?!
Жаба да беше щях да го преглътна!Comments

Popular Posts