7.12.1989 рожден ден на СДС и защо БКП го създаде?

Икономическата обосновка
В края на 70-те години СССР и окупираната от тях Източна Европа достигна до икономически колапс. По времето на Андропов КПСС решава да смени посоката "комунизъм", като на комунистическата върхушка ще се раздадат парите на държавата за да създаде "капитализъм". Тази деректиаа беше спусната и в България като непосредствено след 1980 г. фамилиите на висшата червена номенклатура започна масови грабежи на държавните фондове.
Маханизъма за крадене на държавата
Далаверите се извършваха чрез ДС агентурата, като едини от инструментите се наричаше "Робърт Максуел" - английски милиардер направил парите чрез далавери от пенсионни фондове в Западна Европа, и чрез кражби на американски технологии. Максуел е бил агент на МОССАД и същевременно сътруднк на КГБ, които му препоръчват да използува България като база за далаверите си и го свързват с КГБ агента Андрей Луканов. Българското правителство му дават карт бланш, дори и собствена банка за да укрива данъци, Максуел спомага на Татовата клига да изнася и пере държавни фондове в частни банкови сметки на другарете, както и при далаверите с внос на крадени технологии за които българската хазна е била надлежно източвана без и чрез фалшиви документи. Максуел създава агентурния коптор Мултигруп, чрез който е извършвал мръсните си далавери по света и заедно с българските комунета е източвал българските предприятия, пенсонни фондове както и мръснте далавери с външния ни дълг, от които Татовата клика фамилиите им завлачиха милиарди долари.
Политическата обосновка
В началото на 1989 г. в Чехословакия започна бружение срещу комунистическата върхушка, което завърши като редовите комунисти излезоха на площадите и си стъпкаха партийните книжки. Това доведе до незабавно отстраняване на висшата им комунистическа номенклатура от държавната администрациа и нещо много важно - цялата агентура от репресивните им комунистически служби беше изхвърлена на улицата и без право на пенсии. Това беше основната причина за бързото икономическо развитие на Чехия и липсата на емиграция.
За да предотвратят подобна реакция измежду собствената си партийна маса БКП реши да създаде "демократична партия", която да противопостави на членската си маса. Започна се чрез създаване на дисиденти, уж борци срещу комунизъма, а повечето бяха агенти и сътрудници на ДС. Операцията беше възложена на КГБ агента Андрей Луканов тъй като след 1980 г. руското разузнаване у нас се активизира до степен, че контролираше и направляваше всяка стъпка на българското правителство, дори го накара да започна позорния "възродителен процес" с цел дестабилизация на България в подготовката за голямата руска миграция по Черноморието веднага след края на този "процес" на обезлщдяване на страната. Руското мекере Тато изпълняваше нарежданията, но на Кремъслите лешояди им трябваха радикални и бързи промени и на 10/11/1989 г. театрално решиха да го отстранят.
На този ден по световните новини гърми новината за отстраняването на Тато, а Робърт Максуел разтревожен се обажда на Андрей Луканов и го пита какво става в България. Луканов го успокоява като му обяснява, че всичко е в негови ръце и е създал политическа организация наречена СДС от най-верните си агенти, която ще поеме политиката и управлението на България, като завършва с въпроса "Харесва ли ти името СДС?" - това е записан телефонен разговор от агент на ЦРУ, който от години е следял дейността на Максуел, който е бил замесен в разузнавателни операции на израелското и руското разузнаване на територията на САЩ.
През 1989 г. цялата българска агентура трескаво работеше по създаване на центрове на СДС в страната, а двете комунистически мекерета Желю Желев и Филип Димитров обикаляха провинцията като Дон Кихот и Сначо Панса, придружени от армия цивилни ченгета за да правят "тайни" сбирки на "симпатизанти", като на 7/12/1989 г. ДС агентурата официално "роди" фалшификата СДС.
Започнаха и първите митинги на СДС, организатори бяха ДС агентурата в цялата страна, която подкара регистрираните над 1,2 милиона доносници в ДС заедно със семействата им по инсцинираните митинги в страната. НА трибуните се допускаха само ДС агенти, които неистово крещяха, че ще разбиват главите на комунистите със сопи, както те били правили в Белене!? В цялата страна ДС агентурата разпространяваше слуховете, че ще "демократите" ще избиват комунистите, а тази лъжа принуди редовата членска маса на БКП да се скупчи около върхушката си за зашита.
Участниците в митингите на СДС, по-голямата част ДС доносници докарани на митингите чрез осигурен от ДС превоз, бодро развяваха американски знаменца и неистово крещяха как щели да избиват комунистите. Комунистическата активистка Велислава Дърева подскачаше като декоративно петле на трибуните и нареждаше, че демокрацията ще се извърши според Юлския пленум на БКП. На големите митинги не се допускаше никой без одобрението на тартора Андрей Луканов, като доказани борци против комунистическите безобразия като Илия Минев най-нагло се изхвърляха от трибуните.
Последвалото го видяхме - агентурата на СДС беше поставена на власт докато комунистическата номенклатура скри портретите на Маркс, Ленин, Тато, Гочето Тарабата и т.н. и се зае с масови и организирани грабежи от държавата и народа. Създадоха икономически пирамиди, Първи Частни Банки, раздаваха си купони и невъзвращаеми кредити, получаваха държавни имоти за милиони с голото обещание за бъдещи инвестиции, и т.н. ДС агентурата на СДС организира източването на българските предприятия и постепенното им присвояване от подбрани агенти и червена номенклатура.
След като си изпълнха задачата от "прехода" БКП реши да залчи СДС и започнаха разцепления и създаване на други полтически партии, създадоха над 100 в страната, като всички бяха ръководени от агенти на ДС и спонсорирани от новозабогателите червени фамилии и руски олигарси върлуващи в страната - рускте служби създадоха ДПС, МВРО, Атака, докараха агента си Симо Дървосекача и създадоха НДСВ, докараха и възпитаника на Сорос Серж Станишев да оглави БКП/БСП - и двамата без адекватно образование и без никакъв трудов стажа. От НДСВ се пръкнаха ГЕРБ на ДС агента Бойко Борисов и комунистическата снаха Куна Прумова, която направи заверата РБ с КГБ сътрудника Ванката. Създадените от руското разузнаване ДПС, Атака и МВРО са само помощни звена на дирижираните от Русия български парламент и правителства.
"Времето е наше-е-еее" провлачено пееха ДС агентите и ДС доносниците по митингите на СДС и се оказаха прави, вече 26 години в България управлява същата комунистическа пасмина която след 1944 г. изби българската интелигенция и ограби собствеността на хората, създаде концентрационните лагери за неудобните, банкрутира държавата и я окраде след 1980 г., продони над 2 милиона българи и след 1990 г. започна масово заселване на стотици хиляди руски навлеци по Черноморието, които след време ще направят балкански Крим или Донбас.
Кога ще отстраним тази престъпна пасмина, която вече 71 години се гаври с българите, ограбва и унищожава България?

Източник: 
Сурвакар Дрянов

Comments

Popular Posts